STAJ VE KARİYERİNİZ SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Cumartesi Söyleşileri kapsamında Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü ve Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Bankacılık Bölümü tarafından düzenlenen “Staj ve Kariyeriniz ” adlı seminer Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı Sanat, Eğitim ve Gösteri Merkezi’nde 17 Aralık 2016 tarihinde akademisyen ve 300 öğrencinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Dr. Asuman Sönmez, Doç. Dr. Mahmut Demirbaş ve Doruk Gülsever, öğrencilerimizin kariyer hedeflerinin oluşturulması, staj verimliliğinin arttırılması ve mülakat teknikleri öğrenilmesi gibi konularda seminerlerini gerçekleştirdiler.

Etkinlik sonunda İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü Başkanı Prof.Dr. Sadi Uzunoğlu final sınavları nedeniyle Cumartesi Söyleşileri’ne kısa bir ara verileceğini ama yeni dönemle birlikte alanında uzman kişilerin katılımlarıyla etkinliklerin bütün hızıyla devam edeceğini belirtti.
Bu içerik 19.12.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 621 kez okundu.