“RUHUNU YAŞA ” KONULU SEMİNER GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Cumartesi Söyleşileri kapsamında Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü ve Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Bankacılık Bölümü tarafından düzenlenen ve QNB Finansbank Genel Müdür Yardımcısı Hakan Alp’in “Ruhunu Yaşa ” adlı semineri Üniversitemiz Konservatuar Salonu’nda 10 Aralık 2016 tarihinde gerçekleştirildi. Etkinliğe İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü Başkanı Prof. Dr. Sadi Uzunoğlu, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Bankacılık Bölümü Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Gökhan Sönmezler, Doç. Dr. İsmail Orçun Gündüz, Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Musa Albayrak ve öğrenciler katıldı.

Hakan Alp, öğrencilere Society Resource Management tarafından verilen HRM Impact Awards ödülünü aldığı bireylerin çalışma hayatındaki performansını yükseltmek ve kariyer hedefleri oluşturmaları konusundaki deneyimlerini aktardı.

Doç. Dr. Gökhan Sönmezler; konferansın, katılım sağlayan 450 öğrencinin kariyer planlamaları ve hedeflerine dair oldukça faydalı geçtiğini belirterek öğrencilerin gelecekleri ile ilgili deneyim ve tavsiyeleriyle kendilerini aydınlatmada yardımcı olan İktisat Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sadi Uzunoğlu’na teşekkür ederek bu tür toplantıların tekrarlanması konusunda istekte bulundu. 
Ek Resimler
Bu içerik 12.12.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 990 kez okundu.